
Συσκευές & Αξεσουάρ
Plum and Blackberry Upside-Down Cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
8 slices
Υλικά
-
unsalted butter soft, plus extra for greasing125 g
-
light brown muscovado sugar50 g
-
plums halved, stone removed then cut in wedges (5 mm)2 - 3
-
fresh blackberries175 g
-
caster sugar200 g
-
medium egg1
-
vanilla extract1 tsp
-
plain flour150 g
-
milk175 g
-
baking powder1 ½ tsp
-
fine sea salt1 pinch
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
348 kcal /
1456 kJ
Πρωτεΐνη
3.8 g
Λιπαρά
14.2 g
Υδατάνθρακες
51.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15 Min
Ice Cream Layer Cake
43 Std. 35 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Strawberry Bavarois
6 Std.
Bakewell Tart
1 Std. 50 Min
Sticky Toffee Puddings
1 Std.
Chocolate Guinness® Cake
2 Std. 5 Min
Orange Chiffon Cake
1 Std. 15 Min
Sabayon (Zabaglione)
15 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50 Min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6 Std. 20 Min