
Συσκευές & Αξεσουάρ
The passion fruit and pisco sour drink (Andrés Madrigal)
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 174ωρ.
6 raciones
Υλικά
Hielo perfumado
-
1000 g de agua mineral
-
1 bolsita de té de vainilla y canela (p. ej. Milford®)
Pisco sour drink
-
150 g de pisco
-
30 g de pulpa de maracuyá congelada (p.ej. Boiron®)
-
80 g de zumo de limón
-
20 g de zumo de lima
-
40 g de azúcar
-
60 g de clara de huevo
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 ración
Θερμίδες
96 kcal /
402 kJ
Πρωτεΐνη
1.24 g
Λιπαρά
0.01 g
Υδατάνθρακες
7.62 g
Φυτικές ίνες
0.37 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Grandes chefs
12 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSorbete de vino espumoso y vodka
30 λεπτ.
Crema de café
5 λεπτ.
Néctar de frutas
10 λεπτ.
Smoothie de chocolate y ciruelas pasas
5 λεπτ.
Mojito de sandía y coco
8ωρ. 10 λεπτ.
Cerveza de jengibre
27ωρ. 30 λεπτ.
Refresco de tomate y sandía
10 λεπτ.
Zumo de mango y jengibre
10 λεπτ.
Batido de plátano
5 λεπτ.
Batido de merengue de frambuesas
10 λεπτ.
Batido de cheesecake y fresas
40 λεπτ.
Cóctel Rossini
5 λεπτ.