 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豆豉蒸排骨
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          猪肋排 切块600 克
- 
          小苏打 腌制排骨用1 小撮
- 
          蒜头4 瓣
- 
          豆豉30 克
- 
          姜 切丝5 克
- 
          油25 克
- 
          淀粉10 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          糖2 茶匙
- 
          花生酱2 茶匙
- 
          蚝油1 茶匙
- 
          水 蒸煮用1000 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1608 kJ  / 
                        384 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        30.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        8.4 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        食粤飘香
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    