Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸黑胡椒牛仔骨
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 55 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
牛仔骨 厚约1厘米500 克
-
淀粉10 克
-
盐1 小撮
-
糖1 茶匙
-
酱油10 克
-
黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
-
水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
13.3 g
Θερμίδες
882 kJ /
211 kcal
Λιπαρά
12.7 g
Φυτικές ίνες
0.2 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
家的味道
80 Συνταγές
Κίνα
Κίνα
食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα