 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
蒸黑胡椒牛仔骨
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 55 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          牛仔骨 厚约1厘米500 克
- 
          淀粉10 克
- 
          盐1 小撮
- 
          糖1 茶匙
- 
          酱油10 克
- 
          黑胡椒酱 或美善品自制黑胡椒酱20 克
- 
          水 蒸煮用500 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13.3 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        882 kJ  / 
                        211 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12.7 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        12.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        家的味道
                        80 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                      
                        食粤飘香
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    