Συσκευές & Αξεσουάρ
Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba I
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
500 g
Υλικά
-
300 g kaszy gryczanej, niepalonej białej
-
70 g kaszy kukurydzianej, drobnej
-
180 g ryżu do sushi
-
50 g siemienia lnianego
-
50 g skrobi ziemniaczanej
-
1 opakowanie suchych drożdży (7 g)
-
50 g pestek dyni
-
1 płaska łyżka soli
-
2 łyżeczki cukru
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 100 g
Νάτριο
789.8 mg
Πρωτεΐνη
16 g
Θερμίδες
2235 kJ /
533.8 kcal
Λιπαρά
11.2 g
Φυτικές ίνες
9.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
1.6 g
Υδατάνθρακες
97 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPszenny chleb na maślance (z naczynia kamionkowego)
4ωρ. 35 λεπτ.
Pasztet z mięsa i warzyw z rosołu
2ωρ.
Hummus z zielonego groszku
40 λεπτ.
Kawa z żółtkiem po wietnamsku
10 λεπτ.
Chleb jogurtowy
3ωρ.
Słodki sos mango z chili
50 λεπτ.
Falafele z łodygami natki pietruszki i kolendry
9ωρ. 30 λεπτ.
Sos béarnaise
20 λεπτ.
Sos soubise
30 λεπτ.
Wegański dip z „sera pleśniowego” z tofu
15 λεπτ.
Kawa cynamonowo-waniliowa
50 λεπτ.
Wegetariańska duszona młoda kapusta
35 λεπτ.