Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

Bezglutenowa mieszanka do wypieku chleba II

4.1 27 βαθμολογίες
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
580 g

Υλικά

  • kaszy jaglanej
    150 g
  • płatków owsianych bezglutenowych
    150 g
  • nasion babki jajowatej
    2 łyżki
  • skrobi ziemniaczanej
    130 g
  • skrobi kukurydzianej
    130 g
  • suchych drożdży (7 g)
    1 opakowanie
  • cukru trzcinowego
    2 - 3 łyżeczki
  • soli
    1 łyżeczka

Διατροφή ανά 100 g

Θερμίδες 356.7 kcal / 1493.4 kJ
Πρωτεΐνη 6.7 g
Λιπαρά 2.8 g
Υδατάνθρακες 78.3 g
Φυτικές ίνες 4.1 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.5 g
Νάτριο 340.9 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων