Συσκευές & Αξεσουάρ
Cranberry, Lemon and Almond Cake (egg, dairy and gluten free)
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 25 λεπτ.
10 slices
Υλικά
-
water120 g
-
chia seeds3 Tbsp
-
blanched almonds400 g
-
rapeseed oil plus extra for greasing80 g
-
maple syrup120 g
-
lemons finely grated zest and juice (approx. 85 g)1 ½
-
poppy seeds2 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
gluten-free baking powder½ tsp
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
dried cranberries100 g
-
vegan vanilla frosting1 batch
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Πρωτεΐνη
9.7 g
Θερμίδες
2705 kJ /
647 kcal
Λιπαρά
34.9 g
Υδατάνθρακες
73.5 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Cake with Rosewater (Namoura)
40 λεπτ.
Cheesecake
1ωρ. 30 λεπτ.
Salted Caramel Shortbread
3ωρ.
Chocolate and Raspberry Tarts
2ωρ. 50 λεπτ.
Gluten-free Scones with Berry Chia Jam
1ωρ.
Seriously Lemony Slice
1ωρ. 20 λεπτ.
Croissants
12ωρ.
Almond and Matcha Cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Cranberry and Clementine Cookie
25 λεπτ.
Gluten-free Sacher Torte
3ωρ. 20 λεπτ.
Steamed Lemon Cake
2ωρ. 20 λεπτ.
Meringue Topped Mince Pies
55 λεπτ.