
Συσκευές & Αξεσουάρ
Feta-Ei-Sauce zu Spargel
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 10 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
gemischte Kräuter, frisch abgezupft1 Bund
-
getrocknete Tomaten, in Öl abgetropft55 g
-
Frühlingszwiebeln in Ringen2
-
Feta grob zerbröselt100 g
-
Eier hart gekocht, gepellt, halbiert2
-
Milch100 g
-
Joghurt, 3,5% Fett150 g
-
Zitronensaft10 g
-
scharfer Senf10 g
-
Salz zum Abschmecken
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
11 g
Θερμίδες
917 kJ /
219 kcal
Λιπαρά
14 g
Φυτικές ίνες
2.3 g
Υδατάνθρακες
13 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

THERMOMIX® Magazin 7/2017
34 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνKürbis-Apfel-Chutney
50 λεπτ.
Weißwurstsenf
15 λεπτ.
Möhren-Quark-Aufstrich mit Walnüssen
10 λεπτ.
BBQ-Sauce
40 λεπτ.
Pilz-Wein-Cremesauce
30 λεπτ.
Balsamico-Rahm-Dressing
20 λεπτ.
Stachelbeer-Chutney
1ωρ.
Aprikosensenf
30 λεπτ.
Cocktaildressing
5 λεπτ.
Sauce Hollandaise
15 λεπτ.
Cremiger Feta-Dip
5 λεπτ.
Sauce Béarnaise
40 λεπτ.