
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fruit Tart with Camomile Custard
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
8 slices
Υλικά
Pastry
-
unsalted butter diced (1 cm) then frozen for 30 minutes120 g
-
plain flour plus extra for dusting180 g
-
icing sugar40 g
-
fine sea salt1 pinch
-
egg yolk from medium egg1
-
water3 tsp
Camomile Custard
-
whole milk500 g
-
caster sugar200 g
-
camomile tea bags3
-
medium eggs2
-
egg yolks from medium eggs4
-
cornflour50 g
Topping
-
double cream150 g
-
fresh blackberries175 g
-
edible flowers (προαιρετικό πεδίο) for decoration
-
fresh blueberries200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
530 kcal /
2218 kJ
Πρωτεΐνη
8.6 g
Λιπαρά
28 g
Υδατάνθρακες
61 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Sweet
80 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBanana Ice Cream with Salted Caramel Sauce
15min
Ice Cream Layer Cake
43h 35min
Tiramisu
5h 20min
Strawberry Bavarois
6h
Bakewell Tart
1h 50min
Sticky Toffee Puddings
1h
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min
Orange Chiffon Cake
1h 15min
Sabayon (Zabaglione)
15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Pistachio and White Chocolate Cookies
50min
Lemon, Lime and Ginger Tart
6h 20min