Συσκευές & Αξεσουάρ
清蒸石斑鱼
                
                Προετοιμασία 10 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 25 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
- 
          石斑鱼 500克左右,刮去鱼鳞,取出内脏1 条
- 
          葱 打结2 支
- 
          姜 切片10 克
- 
          料酒10 克
- 
          水 蒸煮用500 克
- 
          豉油皇酱汁 美善品自制30 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        24.5 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        538 kJ  / 
                        128 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        1.3 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.2 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        3 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        食粤飘香
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                     
                     
                                     
                                    