Rindfleischsuppe mit Markklößchen

Rindfleischsuppe mit Markklößchen

4.2 291 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
6 Portionen

Υλικά

Markklößchen
  • Mark (ausgelöst aus ca. 2 Markknochen)
    50 g
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Paniermehl
    80 g
  • Wasser
    50 g
  • Salz
    ¾ TL
  • Pfeffer
    2 Prisen
  • Muskat
    2 Prisen
  • Ei
    1
Rindfleischsuppe und Fertigstellung
  • Liebstöckel abgezupft
    1 Stängel
  • Petersilie abgezupft
    3 Stängel
  • Möhren in Stücken
    200 g
  • Knollensellerie in Stücken
    200 g
  • Porree in Stücken
    100 g
  • Wasser
    1200 g
  • Salz
    2 TL
  • Zwiebel ungeschält, abgewaschen (siehe Tipp)
    1
  • Rindfleisch mit Knochen (z.B. Hohe Rippe oder Beinscheibe), ausgelöst, in Stücken (5 cm)
    600 g
  • Suppennudeln (z.B. Muschelnudeln)
    80 g

Διατροφή ανά 1 Portion

Θερμίδες 202 kcal / 844 kJ
Πρωτεΐνη 7 g
Λιπαρά 9 g
Υδατάνθρακες 21 g
Φυτικές ίνες 3.1 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων