
Συσκευές & Αξεσουάρ
陈皮牛肉
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 20 λεπτ.
3 人份
Υλικά
-
干辣椒1 个
-
蒜头10 克
-
姜 切片2 片
-
葱 切段2 支
-
八角1 粒
-
油10 克
-
花椒油10 克
-
陈皮 泡水后沥干水分30 克
-
花椒粉½ 茶匙
-
辣椒粉1 茶匙
-
牛里脊 切成2×2厘米的小块,汆水后备用300 克
-
米酒40 克
-
糖20 克
-
老抽15 克
-
生抽15 克
-
盐1 小撮
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
282 kcal /
1182 kJ
Πρωτεΐνη
25.3 g
Λιπαρά
8.6 g
Υδατάνθρακες
20.3 g
Φυτικές ίνες
7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

食粤飘香
70 Συνταγές
Κίνα
Κίνα