
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan integral de espelta y centeno
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
16 rebanadas
Υλικά
-
350 g de agua mineral
-
500 g de harina de espelta integral
-
100 g de harina de centeno integral
-
1 sobre de levadura de panadería deshidratada
-
7 g de sal
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 rebanada
Θερμίδες
128 kcal /
539 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
26.8 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desayunos
13 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία

Descubre Thermomix® Sensor
222 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνMermelada de arándanos
45 λεπτ.
Cake de pasas al ron
10ωρ.
Granola
45 λεπτ.
Tortitas de vainilla y canela
30 λεπτ.
Cheesecake de frambuesas vegano
4ωρ. 30 λεπτ.
Huevos al horno sobre espirales de verduras
1ωρ.
Huevos revueltos con beicon y champiñones salteados
25 λεπτ.
Tortitas japonesas
30 λεπτ.
Huevos turcos (Cilbir) con ensalada verde
30 λεπτ.
Smoothie energizante
10 λεπτ.
Mantequilla de cacahuete
35 λεπτ.
Muffins de huevo y beicon
45 λεπτ.