
Συσκευές & Αξεσουάρ
Pan integral de espelta y centeno
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
16 rebanadas
Υλικά
-
de agua mineral350 g
-
de harina de espelta integral500 g
-
de harina de centeno integral100 g
-
de levadura de panadería deshidratada1 sobre
-
de sal7 g
Διατροφή ανά 1 rebanada
Θερμίδες
128 kcal /
539 kJ
Πρωτεΐνη
5.4 g
Λιπαρά
0.9 g
Υδατάνθρακες
26.8 g
Φυτικές ίνες
4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά
0.1 g
Νάτριο
221.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Desayunos
13 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία

Descubre Thermomix® Sensor
222 Συνταγές
Ισπανία
Ισπανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνCake de pasas al ron
10ωρ.
Cookies de dátiles, café y nueces
50 λεπτ.
Muesli con frutos secos
25 λεπτ.
Huevos rancheros
30 λεπτ.
Cheesecake de frambuesas vegano
4ωρ. 30 λεπτ.
Granola de trigo sarraceno y cacao
2ωρ. 45 λεπτ.
Huevos cocidos en molde de silicona
15 λεπτ.
Tortilla caprese en Varoma
30 λεπτ.
Nidos de huevo al horno
4ωρ.
Muesli
1ωρ.
Entomatadas de pollo
40 λεπτ.
Granola de coco y almendra
45 λεπτ.