Pan integral de espelta y centeno

Pan integral de espelta y centeno

4.5 376 βαθμολογίες
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
16 rebanadas

Υλικά

  • de agua mineral
    350 g
  • de harina de espelta integral
    500 g
  • de harina de centeno integral
    100 g
  • de levadura de panadería deshidratada
    1 sobre
    20 g de levadura prensada fresca, desmenuzada
  • de sal
    7 g

Διατροφή ανά 1 rebanada

Θερμίδες 128 kcal / 539 kJ
Πρωτεΐνη 5.4 g
Λιπαρά 0.9 g
Υδατάνθρακες 26.8 g
Φυτικές ίνες 4.2 g
Κορεσμένα λιπαρά 0.1 g
Νάτριο 221.7 mg

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων