Cheesecake (senza glutine)

Cheesecake (senza glutine)

4.5 20 βαθμολογίες
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 4ωρ. 50 λεπτ.
10 porzioni

Υλικά

Base
  • di biscotti savoiardi senza glutine
    150 g
  • di burro a pezzi
    50 g
Crema
  • di latte
    50 g
  • fogli di gelatina (5 g l'uno), ammollati in acqua fredda per 10 minuti e strizzati
    2
  • di zucchero
    50 g
  • di ricotta fresca ben scolata dal siero
    250 g
  • di mascarpone
    250 g
Copertura
  • di confettura di mirtilli neri
    150 g
  • foglio di gelatina (5 g), ammollato in acqua fredda per 10 minuti e strizzato
    1
  • fragole a fettine, per decorare

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 296 kcal / 1238 kJ
Πρωτεΐνη 5.5 g
Λιπαρά 19.3 g
Υδατάνθρακες 23.6 g
Φυτικές ίνες 1.5 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων