
Συσκευές & Αξεσουάρ
山藥鯛魚蒸
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切塊50 克
-
紅鯛魚片 ,切斜片200 克
-
嫩豆腐 ,切片(厚約05.公分)150 克
-
新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切片150 克
-
日式醬油15 克
-
米酒10 克
-
蛋 ,蛋白,蛋黃分開1 顆
-
水 (蒸煮用)500 克
-
海苔絲5 克
-
乾辣椒絲 (προαιρετικό πεδίο)5 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
149 kcal /
625 kJ
Πρωτεΐνη
14.9 g
Λιπαρά
5.1 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Φυτικές ίνες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

日本媽媽家常菜
11 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν