山藥鯛魚蒸

山藥鯛魚蒸

3.8 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切塊
    50 克
  • 紅鯛魚片 ,切斜片
    200 克
  • 嫩豆腐 ,切片(厚約05.公分)
    150 克
  • 新鮮山藥 ,(日本山藥),去皮,切片
    150 克
  • 日式醬油
    15 克
  • 米酒
    10 克
  • ,蛋白,蛋黃分開
    1 顆
  • (蒸煮用)
    500 克
  • 海苔絲
    5 克
  • 乾辣椒絲 (προαιρετικό πεδίο)
    5 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 149 kcal / 625 kJ
Πρωτεΐνη 14.9 g
Λιπαρά 5.1 g
Υδατάνθρακες 12.8 g
Φυτικές ίνες 1.8 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων