奶油洋蔥蒸螃蟹

奶油洋蔥蒸螃蟹

5.0 3 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份

Υλικά

  • 奶油
    40 克
  • 洋蔥 切條
    100 克
  • 螃蟹 洗淨,清除內臟
    2 隻
  • 切段
    15 克
  • 新鮮紅辣椒 切片
    10 克
  • 米酒
    15 克
  • ¼ - ½ 茶匙
  • 整粒黑胡椒
    1 茶匙
  • 蒜頭 切片
    10 克
  • 切片
    15 克
  • (蒸煮用)
    600 克

Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 251 kcal / 1052 kJ
Πρωτεΐνη 26.9 g
Λιπαρά 12.7 g
Υδατάνθρακες 13.5 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων