
Συσκευές & Αξεσουάρ
奶油洋蔥蒸螃蟹
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 人份
Υλικά
-
奶油40 克
-
洋蔥 切條100 克
-
螃蟹 洗淨,清除內臟2 隻
-
蔥 切段15 克
-
新鮮紅辣椒 切片10 克
-
米酒15 克
-
鹽¼ - ½ 茶匙
-
整粒黑胡椒1 茶匙
-
蒜頭 切片10 克
-
薑 切片15 克
-
水 (蒸煮用)600 克
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
251 kcal /
1052 kJ
Πρωτεΐνη
26.9 g
Λιπαρά
12.7 g
Υδατάνθρακες
13.5 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

熱炒排行榜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν