
Συσκευές & Αξεσουάρ
烤大蝦佐酪梨莎莎
Προετοιμασία 5 λεπτ.
Σύνολο 15 λεπτ.
2 人份
Υλικά
-
洋蔥 切塊(約3公分)100 克
-
酪梨 切塊(約3公分)300 克
-
蘋果 切塊(約3公分)30 克
-
番茄 切塊70 克
-
新鮮青辣椒 切段25 克
-
新鮮香菜 取莖10 克
-
檸檬汁1 茶匙
-
鹽½ 茶匙
-
生草蝦 去鬚腳、開背去腸泥6 隻
-
白酒1 大匙
-
橄欖油1 大匙
-
匈牙利辣紅椒粉1 茶匙
Διατροφή ανά 1 人份
Θερμίδες
264 kcal /
1104 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
13 g
Υδατάνθρακες
22 g
Φυτικές ίνες
8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

小酒館私房菜
10 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν