Συσκευές & Αξεσουάρ
叉烧酥
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
30 个
Υλικά
水皮
-
低筋面粉200 克
-
高筋面粉45 克
-
吉士粉2 茶匙
-
糖20 克
-
猪油20 克
-
蛋1 颗
-
水75 克
油芯
-
猪油160 克
-
黄油125 克
-
土豆粉20 克
-
低筋面粉150 克
组合
-
叉烧肉 市售,切丁(保留叉烧肉酱汁)400 克
-
蛋液 适量
-
芝麻 适量
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 个
Πρωτεΐνη
2.2 g
Θερμίδες
564 kJ /
134 kcal
Λιπαρά
5.9 g
Φυτικές ίνες
0.7 g
Υδατάνθρακες
1.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
烘焙滋味
66 Συνταγές
Κίνα
Κίνα