 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
叉烧酥
                
                Προετοιμασία 20 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ.
              
              
                
                30 个
              
            Υλικά
水皮
- 
          低筋面粉200 克
- 
          高筋面粉45 克
- 
          吉士粉2 茶匙
- 
          糖20 克
- 
          猪油20 克
- 
          蛋1 颗
- 
          水75 克
油芯
- 
          猪油160 克
- 
          黄油125 克
- 
          土豆粉20 克
- 
          低筋面粉150 克
组合
- 
          叉烧肉 市售,切丁(保留叉烧肉酱汁)400 克
- 
          蛋液 适量
- 
          芝麻 适量
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 个
                    Πρωτεΐνη
                    
                        2.2 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        564 kJ  / 
                        134 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        5.9 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1.8 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        烘焙滋味
                        66 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    