 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
傣味柠檬鸡
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 20 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
- 
          鸡腿肉,去皮去骨300 克
- 
          水600 克
- 
          姜1 片
- 
          料酒10 克
- 
          花椒1 茶匙
酱汁
- 
          姜 切末1 片
- 
          蒜头 切末1 瓣
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          糖¼ 茶匙
- 
          柠檬 取皮,并榨出柠檬汁1 个
- 
          鱼露1 汤匙
- 
          辣椒油1 茶匙
- 
          新鲜小米椒 切末1 只
- 
          新鲜香菜 取叶子10 支
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        8.4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        497 kJ  / 
                        118 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        8.4 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.6 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        2 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        辣味中国
                        70 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    