Συσκευές & Αξεσουάρ
Kalte Caprese-Suppe
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 15 λεπτ.
4 Portionen
Υλικά
-
Milch400 g
-
Gemüsefond100 g
-
Büffel-Mozzarella abgetropft, in Stücken375 g
-
Ziegenfrischkäse200 g
-
Salz und etwas mehr zum Abschmecken¾ TL
-
Cayenne-Pfeffer und etwas mehr zum Abschmecken¼ TL
-
Cherry-Tomaten geviertelt100 g
-
Honig1 TL
-
Olivenöl2 EL
-
Basilikum abgezupft4 Stängel
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
1882 kJ /
449 kcal
Λιπαρά
34 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 3/2017
47 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLachscremesuppe
20 min
Blumenkohl-Kichererbsen-Suppe
50 min
Parmesansüppchen
25 min
Putengulaschsuppe
45 min
Orientalische Linsensuppe
30 min
Vichyssoise mit karamellisiertem Spargel
1 h
Sommerliche Spitzkohlsuppe
1 h
Kerbel-Cappucchino
35 min
Rieslingsuppe für TM6
30 min
Gemüsesuppe mit Kalbfleischklößchen
1 h
Buttermilchsuppe
35 min
Linsen-Süßkartoffel-Eintopf
1 h