
Συσκευές & Αξεσουάρ
Torta Pasqualina
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 50 λεπτ.
16 slices
Υλικά
Filling
-
Parmesan cheese cut in pieces (2 cm)100 g
-
fresh flat-leaf parsley leaves only20 g
-
garlic cloves2
-
olive oil plus extra for brushing15 g
-
artichoke hearts marinated in herb oil, drained280 g
-
fresh spinach leaves rinsed300 g
-
dried mushrooms (porcini) soaked in warm water for 30 minutes, then drained30 g
-
dried marjoram⅛ tsp
-
fine sea salt¼ tsp
-
ground black pepper¼ tsp
-
medium eggs4
-
ricotta cheese450 g
-
whipping cream50 g
Hot Water Shortcrust Pastry
-
lard diced, plus extra for greasing140 g
-
fine sea salt1 tsp
-
water90 g
-
milk80 g
-
plain flour500 g
-
medium eggs4
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
365 kcal /
1527 kJ
Πρωτεΐνη
12.6 g
Λιπαρά
22.5 g
Υδατάνθρακες
28.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Everything Easter
11 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1h
Caramelised Onion and Goat's Cheese Tartlets
1h
Crusty Spelt Bread
2h 20min
Four Cheese Pizza
2h 35min
Neapolitan Pizza
9h
Onion Focaccia
3h 20min
Feta and Herb Muffins
35min
Cheese and Bacon Pastries
35min
Vegetable Waffles
15min
Crab Tart
2h 30min
Rainbow Flat Bread
Ninguna valoración
Creamy Feta Dip
5min