
Συσκευές & Αξεσουάρ
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
6 slices
Υλικά
Gluten-free Pastry
-
almond flour (see tip)150 g
-
buckwheat flour120 g
-
dried parsley1 tsp
-
dried oregano1 tsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground linseed1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing1 Tbsp
-
water4 ½ Tbsp
Filling
-
tinned artichoke hearts drained, halved240 g
-
sun-dried tomatoes in oil drained, roughly chopped100 g
-
fresh baby spinach50 g
-
fresh basil leaves5 sprigs
-
nutritional yeast flakes3 Tbsp
-
dried oregano1 tsp
-
dried chilli flakes1 pinch
-
fine sea salt1 ½ tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
firm tofu pressed for 15 minutes (see tip), then broken in pieces400 g
-
almond milk1 Tbsp
-
onions quartered100 g
-
garlic cloves3
-
olive oil20 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
480.8 kcal /
2011.7 kJ
Πρωτεΐνη
27.3 g
Λιπαρά
27 g
Υδατάνθρακες
41.8 g
Φυτικές ίνες
12.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
2.8 g
Νάτριο
741.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1ωρ. 5 λεπτ.
Bacon and Sweetcorn Quiche
1ωρ. 40 λεπτ.
Vegetable and Hazelnut Cheese Muffins
45 λεπτ.
Mediterranean Chicken Pie
50 λεπτ.
Tomato Basil Chicken Quiche
1ωρ.
Savoury Flapjacks
40 λεπτ.
Lamb and Leek Pie
2ωρ.
Vegetarian Sausage Rolls
40 λεπτ.
Corn Fritters
20 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.