
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
1060 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2346 kJ /
566 kcal
Λιπαρά
45 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνHaddock, Leek and Stilton Pies
1ωρ. 30 λεπτ.
Chickpea Flatbread and Curried Vegetable Dip
50 λεπτ.
Crusty Spelt Bread
2ωρ. 20 λεπτ.
Wholemeal Focaccia
2ωρ. 35 λεπτ.
Rainbow Flat Bread
Καμία βαθμολογία
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1ωρ.
Creamy Feta Dip
5 λεπτ.
Pizza Mummy
1ωρ. 20 λεπτ.
Leek Quiche
1ωρ. 20 λεπτ.
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1ωρ. 45 λεπτ.
Oatcakes
1ωρ.
Savoury Apero Stars
40 λεπτ.