
Συσκευές & Αξεσουάρ
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Διατροφή ανά 1 slice
Θερμίδες
566 kcal /
2346 kJ
Πρωτεΐνη
20 g
Λιπαρά
45 g
Υδατάνθρακες
16 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Νάτριο
1060 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνTomato Basil Chicken Quiche
1 godz.
Vegetable Tartlets with Chickpea Flour Crust
1 godz. 5 min
Savoury Flapjacks
40 min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1 godz.
Lamb and Leek Pie
2 godz.
Ham, Mushroom and Cheese Crêpes
1 godz. 20 min
Rainbow Flat Bread
Brak ocen
Egg Salad in Crispy Easter Nests
1 godz.
Pizza Mummy
1 godz. 20 min
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1 godz. 45 min
Cornish Pasty
1 godz. 30 min
Sausage Rolls
1 godz. 10 min