Συσκευές & Αξεσουάρ
Fig, Roquefort and Prosciutto Tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
8 slices
Υλικά
Toppings
-
fresh figs stems removed then halved450 - 500 g
-
balsamic vinegar1 Tbsp
-
olive oil plus extra for greasing½ Tbsp
-
prosciutto sliced120 g
Nut Crust Base
-
blanched almonds125 g
-
pecan nut halves125 g
-
unsalted butter soft20 g
-
bicarbonate of soda½ tsp
-
fine sea salt1 tsp
-
medium egg1
Filling
-
garlic clove1
-
onions quartered50 g
-
olive oil20 g
-
Roquefort cheese crumbled150 g
-
single cream275 g
-
medium eggs3
Balsamic Glaze and Assembly
-
balsamic vinegar100 g
-
caster sugar40 g
-
Roquefort cheese crumbled50 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 slice
Νάτριο
1060 mg
Πρωτεΐνη
20 g
Θερμίδες
2346 kJ /
566 kcal
Λιπαρά
45 g
Κορεσμένα λιπαρά
15 g
Υδατάνθρακες
16 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Savoury
58 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνYorkshire Pudding
1 Std.
Quick Bread
50 Min
Chicken and Sweetcorn Pizza Muffins
1 Std. 50 Min
Kale, Potato, Celeriac and Stilton Pie
2 Std.
Full English Breakfast Popover
35 Min
Hidden Veg Sausage Rolls
3 Std. 45 Min
Christmas Dinner Sausage Rolls
1 Std. 10 Min
Chipotle Chilli Beef Cobbler
2 Std. 10 Min
Beetroot Harissa Falafel with Tomato Pomegranate Salad
12 Std. 45 Min
Vegan Sun-dried Tomato and Artichoke Quiche
1 Std. 10 Min
Calzones with Marinara Sauce - Calzoni con salsa marinara
1 Std. 30 Min
Pizza Margherita
2 Std. 10 Min