Torta di ciliegie

Torta di ciliegie

4.3 4 βαθμολογίες
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 30 λεπτ.
6 porzioni

Υλικά

Ciliegie
  • 350 g di ciliegie a metà e denocciolate (peso netto)
  • 100 g di zucchero
Farcitura
  • 5 g di gelatina in fogli ammollata in acqua fredda per 10 minuti
  • 250 g di mascarpone
  • 100 g di yogurt bianco dolcificato
Pasta biscotto
  • 3 uova i tuorli e gli albumi separati
  • 1 pizzico di sale
  • 120 g di zucchero
  • 125 g di farina tipo 00
  • 1 bustina di vaniglia in polvere
  • ½ cucchiaino di lievito in polvere per dolci
  • 30 g di acqua fredda
Terminare la preparazione
  • 1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
  • sciroppo di amarena a piacere
  • ciliegie intere

Διατροφή ανά 1 porzione

Θερμίδες 481 kcal / 2012 kJ
Πρωτεΐνη 10.3 g
Λιπαρά 23 g
Υδατάνθρακες 62.1 g
Φυτικές ίνες 1.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων