 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
山羊乳酪馅饼配酸奶酱
                
                Προετοιμασία 30 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 45 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
山羊乳酪馅饼和京葱
- 
          黄油 涂抹用
- 
          面粉 多备一些做手粉
- 
          牛奶130 克
- 
          新鲜山羊乳酪140 克
- 
          面粉40 克
- 
          盐½ 茶匙
- 
          蛋液 蛋白蛋黄分开2 颗
- 
          水500 克
- 
          京葱 只要白色部分,切块 (5 毫米)300 克
- 
          红甜椒 切丁(1厘米)50 克
酸奶酱
- 
          新鲜山羊乳酪60 克
- 
          原味酸奶125 克
- 
          新鲜细香葱 切碎6 根
- 
          盐2 - 3 小撮
- 
          胡椒粉 调味用2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        13 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1089 kJ  / 
                        260 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        14 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        2.5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        18 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    