
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with Cider Sabayon Sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed Apples
-
dessert apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), peeled and cored4
-
lemon juice2 - 3 Tbsp
-
water500 g
Cider Sabayon Sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry cider160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
969 kJ /
232 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Great Taste On Every Level
72 Συνταγές
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Ηνωμένο Βασίλειο και Ιρλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSemolina Custard Dessert Pots
20 λεπτ.
Bakewell Tart
1ωρ. 50 λεπτ.
Coconut and Strawberry Eton Mess
3ωρ. 20 λεπτ.
Key Lime Pie
4ωρ. 40 λεπτ.
Plant Candy Bar Bites
1ωρ. 50 λεπτ.
Black Forest Gateau
45 λεπτ.
Sfenj - Moroccan Doughnuts
2ωρ. 45 λεπτ.
Sticky Toffee Puddings
1ωρ.
Champagne Grapefruit Sorbet
8ωρ. 15 λεπτ.
Seville Orange Sorbet
3ωρ. 25 λεπτ.
Rhubarb Fool
1ωρ. 10 λεπτ.
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6ωρ. 45 λεπτ.