Συσκευές & Αξεσουάρ
紙包沙丁魚佐四季豆沙拉
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
4 人份
Υλικά
沙丁魚紙包
-
新鮮沙丁魚,去內臟、洗淨 (每條約70-80克) (詳見變化)8 條
-
特級初榨橄欖油 刷油用
-
鹽4 小撮
四季豆沙拉
-
蛋 (每顆重約53-63克)2 顆
-
水500 克
-
500 克 冷凍豌豆, ,切段新鮮四季豆500 克
-
李型番茄 對半切250 克
-
蔥 切蔥絲80 克
-
特級初榨橄欖油40 克
-
醋15 克
-
鹽2 - 3 小撮
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
Πρωτεΐνη
30 g
Θερμίδες
1504 kJ /
360 kcal
Λιπαρά
21 g
Φυτικές ίνες
3.7 g
Υδατάνθρακες
10 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
美善品層疊出美味
72 Συνταγές
Ταϊβάν
Ταϊβάν