Dim Sum 'Shumai'

Dim Sum 'Shumai'

4.4 70 βαθμολογίες
Προετοιμασία 1ωρ. 25 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ.
40 Stücke

Υλικά

  • Möhre
    10 g
Shumai-Teig
  • Wasser
    50 g
  • Mehl
    180 g
  • Ei
    1
Füllung
  • Schweinebauch, ohne Knochen und Schwarte, geräuchert in Stücken (3 cm)
    300 g
  • frische Pilze (z.B. Shiitake, Champignons, Pfifferlinge)
    15 - 20 g
  • Ingwer, frisch (προαιρετικό πεδίο) in dünnen Scheiben
    5 - 10 g
  • Garnelen, roh, geschält frisch oder gefroren
    270 g
  • Zucker
    1 EL
  • Sesamöl, ungeröstet (30 g, siehe Tipp)
    2 EL
  • Salz
    1 TL
  • Pfeffer
    ½ TL
  • Speisestärke, gleich welche Sorte
    1 TL
  • Öl zum Einfetten
  • Mehl zum Bemehlen
  • Wasser
    500 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 57 kcal / 240 kJ
Πρωτεΐνη 3 g
Λιπαρά 3 g
Υδατάνθρακες 4 g
Φυτικές ίνες 0.2 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων