Συσκευές & Αξεσουάρ
鸡肉冻卷配莳萝酸奶酱
Προετοιμασία 25 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
40 片
Υλικά
鸡肉冻卷
-
综合甜椒 (如:红椒、青椒、黄椒),切块150 克
-
任何鸡胸肉 去皮,切块 (3-4 厘米)300 克
-
鸡腿肉,去皮去骨 (大约需要500克带骨鸡腿),切块300 克
-
黑胡椒粉1 小撮
-
1 茶匙 盐, ,加1茶匙干燥混合香草蔬菜盐 自制2 茶匙
-
水500 克
莳萝酸奶酱
-
新鲜莳萝 只取叶子10 - 15 根
-
蒜头1 瓣
-
原味酸奶300 克
-
美乃滋50 克
-
盐2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 片(蛋糕)
Πρωτεΐνη
4 g
Θερμίδες
140 kJ /
34 kcal
Λιπαρά
2 g
Φυτικές ίνες
0.1 g
Υδατάνθρακες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
蒸滋味,轻松享
72 Συνταγές
Κίνα
Κίνα