 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
鸡肉冻卷配莳萝酸奶酱
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 3ωρ. 25 λεπτ.
              
              
                
                40 片
              
            Υλικά
鸡肉冻卷
- 
          综合甜椒 (如:红椒、青椒、黄椒),切块150 克
- 
          任何鸡胸肉 去皮,切块 (3-4 厘米)300 克
- 
          鸡腿肉,去皮去骨 (大约需要500克带骨鸡腿),切块300 克
- 
          黑胡椒粉1 小撮
- 
          1 茶匙 盐, ,加1茶匙干燥混合香草蔬菜盐 自制2 茶匙
- 
          水500 克
莳萝酸奶酱
- 
          新鲜莳萝 只取叶子10 - 15 根
- 
          蒜头1 瓣
- 
          原味酸奶300 克
- 
          美乃滋50 克
- 
          盐2 小撮
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 片(蛋糕)
                    Πρωτεΐνη
                    
                        4 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        140 kJ  / 
                        34 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.1 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        1 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    