 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
加勒比海炖羊肉配饭
                
                Προετοιμασία 25 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 9ωρ. 15 λεπτ.
              
              
                
                4 人份
              
            Υλικά
加勒比海炖羊肉
- 
          800 克 适合炖煮的羊肉,不带骨, ,切块(3-4厘米)羊肩肉,去骨 (见变化),切块(3-4厘米)800 克
- 
          鲜榨橙汁 (1颗橙)50 克
- 
          鲜榨柠檬汁 (½颗柠檬)20 克
- 
          辣酱油60 克
- 
          蒜头3 瓣
- 
          洋葱 切块150 克
- 
          芹菜 切块180 克
- 
          香菜2 - 4 根
- 
          干牛至叶2 - 3 小撮
- 
          1 片 干月桂叶新鲜月桂叶2 片
- 
          红辣椒粉1 - 1 ½ 茶匙
- 
          油25 克
- 
          20 克 红糖原蔗糖20 克
- 
          番茄泥(浓缩)50 克
- 
          盐1 ½ 茶匙
- 
          水450 克
蒸米饭
- 
          任何种类的印度香米160 克
- 
          水400 克
- 
          盐4 小撮
- 
          4 茶匙 黄油油4 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        45 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        2438 kJ  / 
                        581 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        23 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        3.9 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        45 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    