 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
小米甘蓝菜卷佐蘑菇奶油酱
                
                Προετοιμασία 40 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 1ωρ. 40 λεπτ.
              
              
                
                6 人份
              
            Υλικά
小米甘蓝菜卷
- 
          250 克 布格麦粒小米250 克
- 
          水1200 克
- 
          皱皮甘蓝叶 (6片大叶或12片小叶)6 - 12 片
- 
          洋葱 切块180 克
- 
          蒜头2 瓣
- 
          蘑菇 (如:白蘑菇、野蘑菇或香菇)200 克
- 
          黄油20 克
- 
          盐1 - 1 ½ 茶匙
- 
          黑胡椒粉½ - ¾ 茶匙
蘑菇奶油酱
- 
          黄油30 克
- 
          稀奶油80 克
- 
          盐½ - ¾ 茶匙
- 
          黑胡椒粉¼ - ½ 茶匙
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1185 kJ  / 
                        283 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        12 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        5 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        34 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        蒸滋味,轻松享
                        72 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    