
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mandarinenmousse mit weißer Schokolade
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
6 Portionen
Υλικά
-
weiße Schokolade in Stücken100 g
-
Schlagobers, 30-40% Fett, kühlschrankkalt250 g
-
Sahnesteif1 Päckchen
-
Mandarinen geschält, in Stücken, etwas mehr zur Dekoration400 g
-
Maisstärke2 EL
-
Zitronensaft, frisch gepresst20 g
-
Vollrohrzucker60 g
-
Topfen250 g
-
Vanillezucker10 g
-
Haselnusskrokant3 EL
Διατροφή ανά 1 Portion
Θερμίδες
406 kcal /
1700 kJ
Πρωτεΐνη
8 g
Λιπαρά
23 g
Υδατάνθρακες
41 g
Φυτικές ίνες
1 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Im Zitrus- Garten
10 Συνταγές
Αυστρία
Αυστρία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνNo Bake Topfen-Frischkäsetorte mit Erdbeeren
4 Std. 35 Min
Himbeer-Butterkeks-Kuchen
2 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Schokoladenmousse
3 Std. 20 Min
Schoko-Vanille-Schnitte
4 Std.
Tiroler Joghurttorte mit Schwarzbeeren
3 Std. 40 Min
Nutella-Schnitte
2 Std.
Schoko-Topfentorte mit Granatapfelspiegel (glutenfrei)
6 Std. 30 Min
Bayerische Creme
8 Std.
Cheesecakes im Glas
4 Std.
Joghurtbombe
12 Std. 15 Min
Cappuccino-Traum
3 Std. 30 Min