
Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zucker100 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß100 g
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Sahne400 g
-
Himbeeren150 g
-
Aprikosen in Spalten6
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1342 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehackter Obstsalat mit Sabayon
30 Min
Erdbeer-Macarons
26 Std.
Weiße Schokoladenmousse
5 Std. 30 Min
Portugiesische Crème Brûlée
25 Min
Strawberry-Cheesecake-Pralinen
1 Std.
Amarettini-Parfait
5 Std. 50 Min
Karamell-Popcorn
40 Min
Erdbeer-Joghurt-Creme
3 Std. 20 Min
Tiramisu mit Amarettini-Keksen
4 Std. 50 Min
Haselnuss-Karamell-Pralinen
4 Std. 40 Min
Softeis mit Schoko-Keks-Crunch
10 Std. 30 Min
Sizilianisches Mandelgebäck
30 Min