Συσκευές & Αξεσουάρ
Panna cotta mit Espresso-Karamell
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 5ωρ.
6 Portionen
Υλικά
-
Zucker100 g
-
Espresso, aufgebrüht heiß100 g
-
weiße Gelatine4 Blätter
-
Wasser zum Einweichen
-
Orange Bio, 2 Streifen Schale (à 1 x 4 cm) dünn abgeschält, Saft ausgepresst1
-
Sahne400 g
-
Himbeeren150 g
-
Aprikosen in Spalten6
-
Mandellikör (z.B. Amaretto)20 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 Portion
Πρωτεΐνη
3 g
Θερμίδες
1342 kJ /
320 kcal
Λιπαρά
21 g
Υδατάνθρακες
26 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
ESSEN & TRINKEN 4/2017
45 Συνταγές
Γερμανία
Γερμανία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνSalzkaramell-Cheesecakes
2 Std.
Panna Cotta
5 Std.
Franzbrötchen-Auflauf
40 Min
Stollen-Tiramisu
2 Std. 20 Min
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Solero-Dessert
30 Min
Himbeersauce
10 Min
Rumtrüffel
30 Min
Kaffeetrüffel
30 Min
Zimt-Weihnachtstorte
8 Std. 20 Min
Himbeer-Cheesecake mit weißer Schokolade
6 Std. 30 Min
Bratapfel-Tiramisu
2 Std. 45 Min