Συσκευές & Αξεσουάρ
Gestoomde aubergine-ricottalasagne
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
3 porties
Υλικά
-
Parmezaanse kaas in stukken50 g
-
verse peterselie alleen de blaadjes5 - 10 g
-
vers gemalen peper1 - 2 snuifjes
-
water1100 g
-
zout2 tl
-
gedroogde lasagnevellen160 g
-
aubergines in kleine blokjes (ong. 1 cm)300 g
-
teentje knoflook1
-
uien in stukken50 g
-
wortelen in stukken50 g
-
selderstengel in stukken30 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
tomatenblokjes uit blik500 g
-
ricotta uitgelekt250 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
24 g
Θερμίδες
2352 kJ /
561 kcal
Λιπαρά
29 g
Φυτικές ίνες
7 g
Υδατάνθρακες
48 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Overheerlijk genieten op elk niveau
72 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 λεπτ.
Nasi Goreng
40 λεπτ.
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30 λεπτ.
Zalm met rijst en champignons
30 λεπτ.
Rijst met kip en champignons
30 λεπτ.
Pasta met crème van pistache
30 λεπτ.
Rijst met Zeevruchten
Καμία βαθμολογία
Romige pasta met kip en broccoli
30 λεπτ.
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Καμία βαθμολογία
Champignon en spinazie lasagne
Καμία βαθμολογία
Vegan Lasagne met Linzen
Καμία βαθμολογία
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1ωρ. 30 λεπτ.