Συσκευές & Αξεσουάρ
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 25 λεπτ.
4 portie
Υλικά
-
ei pasta, gedroogd, soort tagliatelle400 g
-
ui gehalveerd1
-
knoflookteentjes2
-
olijfolie15 g
-
200 g ontbijtspek, gezouten en gerookt, in reepjes gesnedenpancetta in reepjes gesneden.200 g
-
room, opklopbaar, 30-40% V.G.100 g
-
50 g Parmezaanse kaas, gerasptpecorino peper, geraspte50 g
-
kleine vijgen goede maat, 4 in blokjes en 2 in plakjes6
-
pecorino
-
peper, gemalen
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portie
Νάτριο
695 mg
Πρωτεΐνη
28.4 g
Θερμίδες
3928.5 kJ /
938.9 kcal
Λιπαρά
47.9 g
Φυτικές ίνες
6.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
18.8 g
Υδατάνθρακες
98.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Ready, Set, Cook!
8 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRijst met groentemix
55min
Macaroni met tomaat en chorizo XXL
45min
Spaghetti met knoflook, olijfolie en chili
30min
Zalm met rijst en champignons
30min
Rijst met kip en champignons
30min
Pasta met crème van pistache
30min
Rijst met Zeevruchten
Geen beoordelingen
Romige pasta met kip en broccoli
30min
Stervormige walnootravioli met champagnesaus
Geen beoordelingen
Champignon en spinazie lasagne
Geen beoordelingen
Vegan Lasagne met Linzen
Geen beoordelingen
Ravioli van sternoten met champagnesaus
1u. 30min