 
            Συσκευές & Αξεσουάρ
豆腐鱼烧豆腐
                
                Προετοιμασία 15 λεπτ. 
              
              
                
                Σύνολο 30 λεπτ.
              
              
                
                3 人份
              
            Υλικά
- 
          油20 克
- 
          豆腐鱼 洗净,切块350 克
- 
          嫩豆腐 切块3×3厘米250 克
- 
          青椒 切块50 克
- 
          老抽1 茶匙
- 
          料酒25 克
- 
          生抽25 克
- 
          盐¼ 茶匙
- 
          葱 切葱花5 克
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 人份
                    Πρωτεΐνη
                    
                        18.6 g 
                    
                  
                  
                    Θερμίδες
                    
                        1344.3 kJ  / 
                        321.3 kcal 
                    
                  
                  
                    Λιπαρά
                    
                        20.2 g 
                    
                  
                  
                    Φυτικές ίνες
                    
                        0.7 g 
                    
                  
                  
                    Υδατάνθρακες
                    
                        16 g 
                    
                  
              Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
 
                      
                        品味江南
                        69 Συνταγές
Κίνα
                    
                  Κίνα
 
                                     
                                    