
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with cider sabayon sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Πρωτεΐνη
5 g
Θερμίδες
969 kJ /
232 kcal
Λιπαρά
6 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Υδατάνθρακες
34 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνLemon meringue pie
3ωρ.
Dairy free chocolate coconut custard
15 λεπτ.
Traditional crème brûlée
25ωρ.
Vanilla slice
26ωρ. 5 λεπτ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Gluten free sticky date puddings
1ωρ. 5 λεπτ.
Profiteroles
2ωρ.
Fruity dream
10 λεπτ.
Chocolate cream pie
4ωρ. 15 λεπτ.
Cookies and cream ice cream with brown sugar biscuit bowls
7ωρ. 5 λεπτ.