
Συσκευές & Αξεσουάρ
Apples with cider sabayon sauce
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 40 λεπτ.
4 portions
Υλικά
Steamed apples
-
apples (approx. 150 g each) (e.g. Braeburn, Golden Delicious, Fuji, Royal Gala), unpeeled or peeled4
-
lemon juice (25 g)1 ½ tbsp
-
water500 g
Cider sabayon sauce
-
sugar50 g
-
egg1
-
egg yolks3
-
dry alcoholic cider (see Tips)160 g
-
cinnamon sugar for sprinkling2 tsp
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
232 kcal /
969 kJ
Πρωτεΐνη
5 g
Λιπαρά
6 g
Υδατάνθρακες
34 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Fabulous Flavour on Every Level
72 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνPassionfruit gummies
1ωρ. 25 λεπτ.
Date and nut balls
20 λεπτ.
Apple fritters
1ωρ.
Hedgehog honeycomb slice
2ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Macadamia protein balls with coconut butter
40 λεπτ.
Steamed white chocolate cheesecake
25ωρ. 20 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Caramel almond cashew slice (Post-natal)
2ωρ. 30 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.
Crostata di marmalata (Italian jam tart)
2ωρ. 35 λεπτ.
Steamed pears with chocolate cardamom sauce
40 λεπτ.