
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish doughnuts
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 30 λεπτ.
18 pieces
Υλικά
-
jam250 g
-
caster sugar70 g
-
fresh yeast or 5 tsp dried instant yeast50 g
-
full cream milk200 g
-
unsalted butter cut into cubes (1 cm)80 g
-
egg yolks4
-
plain flour plus extra for dusting500 g
-
sea salt1 pinch
-
vodka2 tbsp
-
sunflower oil for frying1000 g
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
208.9 kcal /
877.4 kJ
Πρωτεΐνη
4.1 g
Λιπαρά
5.7 g
Υδατάνθρακες
34.3 g
Φυτικές ίνες
1.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
3.1 g
Νάτριο
17.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Polish cuisine: Desserts
6 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνChocolate mousse
3h 20min
Little pots of chocolate créme
1h 15min
Floating islands
1h
Summer ice cream cake
4h 50min
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24h 40min
Coffee semifreddo
6h 30min
Frangipane cake
1h 45min
Fruity pear mince tarts
2h 30min
Christmas cake
196h 35min
White Christmas
2h 25min
Christmas stollen
27h 15min
Cherry pickin' gelato
4h 35min