
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish crêpes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
60.6 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνRaw chocolate snaps
1ωρ. 5 λεπτ.
Almond and pear tart
40 λεπτ.
Easy citrus pie
1ωρ.
Cacao custard (Toddlers and beyond)
20 λεπτ.
Apple sponge pudding
1ωρ. 20 λεπτ.
Blackberry frozen yoghurt
12ωρ. 5 λεπτ.
Lemon and elderflower ombre cake
5ωρ. 30 λεπτ.
Neapolitan ice cream cake
21ωρ. 10 λεπτ.
Little pots of chocolate créme
1ωρ. 15 λεπτ.
Summer ice cream cake
4ωρ. 50 λεπτ.
Haupia Pie
3ωρ.
Brown butter ice cream with peanut butter ganache swirl
24ωρ. 40 λεπτ.