Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish crêpes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
60.6 mg
Πρωτεΐνη
8.4 g
Θερμίδες
1662.8 kJ /
395.9 kcal
Λιπαρά
22.1 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25h
Christmas tiramisu
24h 20min
Hot chocolate on a stick
1h 20min
Steamed white chocolate cheesecake
25h 20min
Banana coconut ice blocks
7h 15min
Caramel toffees
2h
Banana and raspberry soft serve
5min
Ube ice cream
12h 10min
Vegan tiramisu
3h 20min
Sherbet bags
4h 20min
Hazelnut meringue roulade
1h 30min
Little pots of chocolate créme
1h 15min