
Συσκευές & Αξεσουάρ
Polish crêpes
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 3ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
Quark
-
light sour cream (see Tips)1000 g
Crêpe batter
-
water330 g
-
full cream milk230 g
-
eggs2
-
grapeseed oil20 g
-
plain flour310 g
-
sea salt1 pinch
Berry sauce
-
frozen raspberries200 g
-
caster sugar100 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
Quark filling
-
egg1
-
caster sugar80 g
-
vanilla sugar1 tsp
Assembly
-
unsalted butter for frying
-
vanilla ice cream to serve (optional)
-
icing sugar for dusting
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
395.9 kcal /
1662.8 kJ
Πρωτεΐνη
8.4 g
Λιπαρά
22.1 g
Υδατάνθρακες
41.2 g
Φυτικές ίνες
1.5 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.8 g
Νάτριο
60.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Vegetarian Kitchen
87 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVanilla bean marshmallows
2 Std. 15 Min
Traditional crème brûlée
25 Std.
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Easy marshmallows
4 Std. 25 Min
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.
Tiramisu
5 Std. 20 Min
Steamed white chocolate cheesecake
25 Std. 20 Min
Peppermint chocolate brownie cheesecake
1 Std. 5 Min
Gluten free carrot and almond cake
2 Std. 30 Min
Rocky road with vanilla bean marshmallow
2 Std. 45 Min
Mixed berry pavlova stack
5 Std. 30 Min
Portuguese-style crème brûlée
25 Min