
Συσκευές & Αξεσουάρ
Mini carrot and almond cakes
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 25 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Almond and carrot cakes
-
grapeseed oil plus extra for greasing100 g
-
blanched almonds220 g
-
carrot cut into pieces300 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
eggs3
-
light brown sugar150 g
-
gluten free baking powder2 tsp
-
ground cinnamon2 tsp
-
ground ginger2 tsp
-
sea salt1 pinch
Frosting
-
shelled unsalted pistachio nuts30 g
-
walnuts30 g
-
raw sugar80 g
-
orange zest only, no white pith½
-
unsalted butter cut into pieces, softened100 g
-
cream cheese softened200 g
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
630.1 kcal /
2636.2 kJ
Πρωτεΐνη
10.9 g
Λιπαρά
49.5 g
Υδατάνθρακες
41.1 g
Φυτικές ίνες
4.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
14.3 g
Νάτριο
266.8 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΜπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2 Std. 30 Min
Hot cross buns
1 Std. 40 Min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2 Std. 20 Min
Gluten free hot cross buns
3 Std. 25 Min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1 Std. 15 Min
Chocolate hot cross buns
2 Std. 40 Min
Apple and cinnamon hot cross buns
2 Std. 20 Min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Yoyo slice
2 Std. 30 Min
Quinoa choc-chip biscuits
35 Min
Chocolate Basque cheesecake
2 Std.
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1 Std.