Συσκευές & Αξεσουάρ
Polenta, mandarin and almond cake
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 35 λεπτ.
12 portions
Υλικά
-
butter softened, plus extra for greasing250 g
-
water1000 g
-
mandarins (approx. 4), unpeeled320 g
-
macadamia nuts60 g
-
blanched almonds220 g
-
caster sugar220 g
-
eggs3
-
polenta170 g
-
gluten free baking powder1 tsp
-
icing sugar for dusting
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Νάτριο
54.3 mg
Πρωτεΐνη
7.6 g
Θερμίδες
1874.2 kJ /
446.2 kcal
Λιπαρά
32.4 g
Φυτικές ίνες
2.7 g
Κορεσμένα λιπαρά
12.6 g
Υδατάνθρακες
31.9 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Gluten free baking
11 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνJam and coconut tarts
1ωρ. 10 λεπτ.
Magnolia Kitchen orange and cardamom shortbread
2ωρ.
Gluten free shortbread
1ωρ. 35 λεπτ.
Mini French apple cakes
1ωρ. 35 λεπτ.
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1ωρ. 15 λεπτ.
Almond addiction
1ωρ.
Gluten free gingerbread cookies
2ωρ. 35 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Magic bean chocolate cake
1ωρ. 40 λεπτ.
Baked cherry crumble cheesecake
1ωρ. 25 λεπτ.
Meringues
5ωρ.
Keto sweet pastry
1ωρ.