
Συσκευές & Αξεσουάρ
Grape bakewell tart
Προετοιμασία 30 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Sweet shortcrust pastry
-
raw sugar75 g
-
unsalted butter cold, cut into pieces100 g
-
plain flour plus extra to dust200 g
-
egg yolk1
-
cold water20 g
-
sea salt1 pinch
Filling
-
grapes cut into halves250 - 350 g
-
blanched almonds130 g
-
unsalted butter softened130 g
-
caster sugar80 g
-
plain flour30 g
-
baking powder½ tsp
-
natural almond extract¼ tsp
-
sea salt1 pinch
-
eggs2
-
jam of choice2 tbsp
-
flaked almonds1 - 2 tbsp
-
icing sugar to dust
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
544.2 kcal /
2277.1 kJ
Πρωτεΐνη
8.8 g
Λιπαρά
34.2 g
Υδατάνθρακες
53.8 g
Φυτικές ίνες
2.9 g
Κορεσμένα λιπαρά
16.1 g
Νάτριο
79.6 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Summer Harvest
14 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBrioche hot cross buns
2h 30min
Hot cross buns
1h 40min
Tsoureki (Greek Easter bread)
2h 20min
Gluten free hot cross buns
3h 25min
Greek Easter biscuits (Koulourakia)
1h 15min
Chocolate hot cross buns
2h 40min
Apple and cinnamon hot cross buns
2h 20min
Dani Valent's Basque cheesecake
2h 10min
Yoyo slice
2h 30min
Quinoa choc-chip biscuits
35min
Chocolate Basque cheesecake
2h
Kourabiedes (Greek moon biscuits)
1h