Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
188.7 mg
Πρωτεΐνη
4.6 g
Θερμίδες
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Λιπαρά
68.5 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνWhite chocolate and strawberry trifle
25ωρ.
Pistachio and lemon curd cake
1ωρ. 15 λεπτ.
Speculaas
1ωρ.
Chewy pistachio biscuits
45 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Stone fruit crumble
1ωρ. 15 λεπτ.
Chocolate and pear cake
1ωρ. 30 λεπτ.
Mini chocolate bundts
45 λεπτ.
Gingerbread
1ωρ. 30 λεπτ.
Cherry clafoutis
1ωρ. 5 λεπτ.
Pistachio cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Banana tart tartin with chocolate sorbet
27ωρ. 35 λεπτ.