
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Θερμίδες
699.5 kcal /
2937.8 kJ
Πρωτεΐνη
4.6 g
Λιπαρά
68.5 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Νάτριο
188.7 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30 λεπτ.
Chocolate carrot muffins (Toddlers and beyond)
50 λεπτ.
ANZAC slice
1ωρ. 40 λεπτ.
Ham and cheese cruffins
3ωρ.
Walnut and coffee cream muffin
55 λεπτ.
Chocolate zucchini mini loaves
1ωρ. 30 λεπτ.
Peanut caramel slice
5ωρ. 35 λεπτ.
Wheat, nut and dairy free muesli slice
1ωρ. 45 λεπτ.
Spice cake with caramel pecan glaze
45 λεπτ.
Chocolate mud muffins (gut health)
40 λεπτ.
Apple cinnamon muffins
40 λεπτ.
Pfeffernüsse (German spice biscuits)
2ωρ. 40 λεπτ.