
Συσκευές & Αξεσουάρ
Italian ricotta doughnuts with citrus curd
Προετοιμασία 20 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ. 10 λεπτ.
24 pieces
Υλικά
Ricotta
-
full cream milk1800 g
-
white vinegar80 g
Citrus curd
-
orange juice (approx. ½ orange)30 g
-
lemon juice (approx. ½ lemon)20 g
-
caster sugar110 g
-
unsalted butter softened80 g
-
eggs2
Ricotta doughnuts
-
egg1
-
caster sugar120 g
-
plain flour150 g
-
full cream milk50 g
-
baking powder2 tsp
-
lemon zest only, grated, no white pith¼
-
vegetable oil for deep frying1500 g
-
ground cinnamon1 tsp
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 piece
Νάτριο
188.7 mg
Πρωτεΐνη
4.6 g
Θερμίδες
2937.8 kJ /
699.5 kcal
Λιπαρά
68.5 g
Φυτικές ίνες
0.3 g
Κορεσμένα λιπαρά
10.7 g
Υδατάνθρακες
19.7 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Focus on Ricotta
7 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνDani Valent's Basque cheesecake
2ωρ. 10 λεπτ.
Home-style sponge cake
2ωρ. 30 λεπτ.
Boston Bun
2ωρ. 45 λεπτ.
Victoria sponge cake
1ωρ. 20 λεπτ.
Torta caprese (flourless almond cake)
2ωρ.
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28ωρ.
Macadamia chocolate cookies
45 λεπτ.
Mixed berry pavlova stack
5ωρ. 30 λεπτ.
Classic lemon tart
3ωρ. 10 λεπτ.
Gluten free birthday sponge cake
1ωρ. 10 λεπτ.
Mini lemon curd tarts
2ωρ. 20 λεπτ.
Sticky date pudding
1ωρ. 30 λεπτ.