
Συσκευές & Αξεσουάρ
Rhubarb and blackberry breakfast tart
Προετοιμασία 40 λεπτ.
Σύνολο 2ωρ. 20 λεπτ.
8 portions
Υλικά
Dough
-
cold water40 g
-
plain flour200 g
-
raw sugar1 tbsp
-
blood orange zest only, no white pith (see Tips)1
-
salt1 pinch
-
unsalted butter90 g
-
egg1
Filling
-
raw almonds (see Tips)150 g
-
ground cinnamon1 tsp
-
raw sugar120 g
-
rhubarb trimmed, woody stalks peeled and cut into slices (5 mm)350 g
-
blackberries, fresh or frozen100 g
-
egg lightly beaten1
Blood orange yoghurt
-
Greek-style natural yoghurt150 g
-
blood orange juice only (see Tips)1
Βαθμός δυσκολίας
εύκολη
Διατροφή ανά 1 portion
Θερμίδες
411 kcal /
1719.7 kJ
Πρωτεΐνη
11 g
Λιπαρά
20.3 g
Υδατάνθρακες
49.2 g
Φυτικές ίνες
5.4 g
Κορεσμένα λιπαρά
7.1 g
Νάτριο
55.4 mg
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Entertaining with Dani Valent
95 Συνταγές
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Αυστραλία και Νέα Ζηλανδία
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνBasic muffin mix
30min
Pistachio and lemon curd cake
1h 15min
Soft cinnamon doughnuts
50min
Vegan chocolate, raspberry and pistachio layer cake
4h 5min
ANZAC slice
1h 40min
Orange sponge cake
1h
Salted caramel and chocolate cake
1h 45min
Chocolate pecan pie
1h 55min
Chocolate volcanos
55min
Cheesecake with meringue topping
3h 30min
Decadent dark chocolate brownies
2h 15min
Gin and tonic drizzle cake
1h