Holunder-Joghurtcreme-Torte

Holunder-Joghurtcreme-Torte

4.3 80 βαθμολογίες
Προετοιμασία 45 λεπτ.
Σύνολο 7ωρ. 15 λεπτ.
12 Stücke

Υλικά

Biskuit:
  • Zucker
    200 g
  • Eier
    10
  • Mehl
    250 g
  • Backpulver
    ½ Päckchen
Füllung und Fertigstellung der Torte:
  • Zucker
    50 g
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    500 g
  • gemahlene Gelatine (à 9 g)
    2 Päckchen
  • Wasser
    100 g
  • Holunderblütensirup
    300 g
  • Vanillezucker, selbst gemacht
    3 EL
  • Naturjoghurt 3,5 % Fett
    600 g
  • Schmand
    400 g
  • Zitronensaft
    40 g
  • Ananasstücke, aus der Dose abgetropft, gewürfelt
    400 g
Deko:
  • Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt
    200 g
  • Ananasstücke, aus der Dose abgetropft, gewürfelt
    200 g

Διατροφή ανά 1 Stück

Θερμίδες 623 kcal / 2605 kJ
Πρωτεΐνη 13 g
Λιπαρά 33 g
Υδατάνθρακες 67 g
Φυτικές ίνες 1.4 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων