Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons

Gehaktballen met witte wijnsaus en champignons

4.0 12 βαθμολογίες
Προετοιμασία 35 λεπτ.
Σύνολο 35 λεπτ.
6 porties

Υλικά

Gehaktballen
  • brood, dag oud
    80 g
  • ui
    ½
  • bladpeterselie, vers alleen de blaadjes
    4 takjes
  • gemengde kruiden, gedroogd
    1 tl
  • olijfolie
    20 g
  • rundvlees biefstuk in stukken (4 cm) en licht bevroren
    500 g
  • ei
    1
  • melk
    20 g
  • fijn zout
    ½ tl
  • vers gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • olijfolie om te bakken
Witte wijnsaus met champignons
  • Parmezaanse kaas in blokjes (3 cm)
    60 g
  • droge witte wijn
    60 g
  • maïzena (zetmeel)
    1 el
  • teentje knoflook
    1
  • sjalot (ong. 30 g)
    1
  • boter
    40 g
  • verse champignons in dunne schijfjes
    200 g
  • fijn zout naar believen
    1 snuifje
  • vers gemalen zwarte peper naar believen
    1 snuifje
  • room
    200 g
  • verse bladpeterselie alleen de blaadjes, om te garneren
    1 takje

Διατροφή ανά 1 portie

Θερμίδες 532 kcal / 2238 kJ
Πρωτεΐνη 36.2 g
Λιπαρά 39.3 g
Υδατάνθρακες 9 g
Φυτικές ίνες 1.9 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων