
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steak tartaar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (προαιρετικό πεδίο)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
160 kcal /
670 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνGehaktbrood
1ωρ. 20 λεπτ.
XXL kip pastei
1ωρ. 55 λεπτ.
Rundsburgers met kaasvulling
40 λεπτ.
Vitello tonnato
13ωρ.
Kip Fricassee met Asperges
1ωρ.
Gebakken varkenskarbonade-rijst, Hong Kong-stijl
1ωρ. 30 λεπτ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met rode wijnsaus en groenten
45 λεπτ.
Varkenshaasje met Paprikaroomsaus en Linguine
Καμία βαθμολογία
Stoofpotje met bonen en gehaktballetjes
45 λεπτ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία