
Συσκευές & Αξεσουάρ
Steak tartaar
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 porties
Υλικά
-
runderlende in blokjes (ong. 4 x 4 cm)500 g
-
lente-uitjes gehalveerd (ong. 3 stengels)250
-
komkommer, op azijn uitgelekt100 g
-
eieren hardgekookt2
-
ui in stukken (ong. 150-200 g)1
-
peterselie (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse kervel (alleen de blaadjes)2 takjes
-
verse dragon blaadjes4
-
citroensap, vers geperst20 g
-
ketchup80 g
-
Worcestershire saus (προαιρετικό πεδίο)1 el
-
kappertjes3 el
-
fijn zout1 tl
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
160 kcal /
670 kJ
Πρωτεΐνη
21.3 g
Λιπαρά
5.8 g
Υδατάνθρακες
5.7 g
Φυτικές ίνες
1.2 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Lekker en licht
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13ωρ.
Turkse moussaka
1ωρ. 10 λεπτ.
Gemalen kip in tomatensaus
30 λεπτ.
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 λεπτ.
Steak au Poivre
20 λεπτ.
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
1ωρ.
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Καμία βαθμολογία
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Καμία βαθμολογία
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Καμία βαθμολογία
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Καμία βαθμολογία
Krokant gebraad met moutbiersaus
Καμία βαθμολογία
Pikante Kip met Kokosrijst
Καμία βαθμολογία