皮蛋鸡肉粥

皮蛋鸡肉粥

4.6 39 βαθμολογίες
Προετοιμασία 10 λεπτ.
Σύνολο 30 λεπτ.
6 人份

Υλικά

  • 鸡胸肉 ,去皮,切块(4-5公分)
    200 克
  • 酱青
    10 克
  • 麻油 ,适量调味
    1 - 2 茶匙
  • 白米 (长粒米),洗净沥干
    200 克
  • 1600 克
  • 皮蛋 ,洗净(参考贴士)
    2 个
  • 咸蛋 ,煮熟,去壳并切丁
    2 个
  • 自制鸡精粉
    2 茶匙
  • 2 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜姜 ,切丝
    10 克
  • 新鲜芫荽 ,只取叶片,切碎,装饰用
    2 小支
  • 青葱 ,切葱花,装饰用
    2 小支

Βαθμός δυσκολίας

εύκολη


Διατροφή ανά 1 人份

Θερμίδες 233 kcal / 973 kJ
Πρωτεΐνη 15 g
Λιπαρά 6 g
Υδατάνθρακες 28 g
Φυτικές ίνες 0 g

Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;

Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100 000 άλλες σας περιμένουν!

Εγγραφείτε στη δωρεάν δοκιμαστική περίοδο των 30 ημερών και ανακαλύψτε τον κόσμο του Cookidoo®. Χωρίς καμία δέσμευση.

Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίες


Μπορεί επίσης να σας αρέσει...

Εμφάνιση όλων