
Συσκευές & Αξεσουάρ
Kipfilet met champignonsaus en aardappelen
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 1ωρ.
2 porties
Υλικά
-
water500 g
-
fijn zout2 tl
-
aardappelen geschild en in stukken (3-4 cm)300 g
-
kippenborstfilets ontveld (150-200 g elk), in reepjes (1 cm)2
-
citroen bij voorkeur biologisch, geraspte zeste en sap alleen½
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
sjalotten50 g
-
extra vergine olijfolie30 g
-
verse champignons in schijfjes150 g
-
droge witte wijn30 g
-
sojaroom100 g
-
gemalen nootmuskaat1 - 2 snuifjes
-
vers gemalen zwarte peper naar believen
Διατροφή ανά 1 portie
Θερμίδες
606 kcal /
2535 kJ
Πρωτεΐνη
53 g
Λιπαρά
30 g
Υδατάνθρακες
33 g
Φυτικές ίνες
4 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από 100.000 άλλες σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε

Power Food
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13 Std.
Turkse moussaka
1 Std. 10 Min
Gemalen kip in tomatensaus
30 Min
Varkenshaasje met mosterdsaus
30 Min
Steak au Poivre
20 Min
Eendenborst, Rode kool en Knolselder
Keine Bewertungen
Baeckeoffe herzien door Eric Guérin
Keine Bewertungen
Lamskoteletjes met Ratatouille, Bonen en Aardappelgratin
Keine Bewertungen
Gebakken Varkenshaasje met Rijst
Keine Bewertungen
Krokant gebraad met moutbiersaus
Keine Bewertungen
Pikante Kip met Kokosrijst
Keine Bewertungen
Geroosterde Kalkoen met Romige Pancetta, Citroen en Kruidenvulling
Keine Bewertungen