Συσκευές & Αξεσουάρ
Lamslende met roze pepersaus
Προετοιμασία 15 λεπτ.
Σύνολο 45 λεπτ.
4 porties
Υλικά
-
boter in stukken30 g
-
sjalotten (ong. 2 sjalotten), gepeld en gehalveerd60 g
-
teentjes knoflook2
-
water220 g
-
½ vleesbouillonblokje (voor 0,5 l), naar believen (zie tip)bouillonpasta naar believen (zie tip)½ tl
-
1 tl groene peper, vers of in azijnroze peperkorrels1 tl
-
nieuwe aardappelen ongepeld, gewassen en in stukken (2 x 2 cm)300 g
-
olijfolie om in te vetten
-
lamsentrecote, ontbeend (in stukken van 6- 8 cm gesneden )700 g
-
fijn zout1 snuifje
-
vers gemalen zwarte peper1 snuifje
-
water1 el
-
groene asperges geschild en in stukken (3-4 cm)150 - 200 g
-
wortel in julienne1
-
whisky1 el
-
maïzena (zetmeel)1 tl
-
1 tl groene peperkorrels, op azijnroze peperkorrels1 tl
-
verse room60 g
Βαθμός δυσκολίας
μέτρια
Διατροφή ανά 1 portie
Πρωτεΐνη
29 g
Θερμίδες
1830 kJ /
435 kcal
Λιπαρά
29.3 g
Φυτικές ίνες
3.8 g
Υδατάνθρακες
12.8 g
Σας αρέσει αυτό που βλέπετε;
Αυτή η συνταγή και περισσότερες από άλλες 100 000 σας περιμένουν!
Δωρεάν εγγραφή Περισσότερες πληροφορίεςΕπίσης εμφανίζεται σε
Snel op tafel
10 Συνταγές
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Βέλγιο, Ολλανδία και Λουξεμβούργο
Μπορεί επίσης να σας αρέσει...
Εμφάνιση όλωνVitello tonnato
13 godz.
Keftedes (gehaktballen)
2 godz. 30 min
Beef Wellington
10 godz. 10 min
Choronsaus
20 min
Cider-Kipstoofpot
Brak ocen
Ossenstaart Shepherd's Pie
Brak ocen
Stoofpotje van Runderwang met Mosselen en Inktvis
Brak ocen
Sloppy Gold Rush Burgers
Brak ocen
Varkensburgers met Gorgonzolasaus en Marsala Peren
Brak ocen
Volcano Steak Burgers
Brak ocen
Marokkaanse Kip met Bloemkoolcouscous
25 min
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min